El segell Villalonga#Vilaverda

Què és el segell "Villalonga#Vilaverda"?

El segell "Villalonga#Vilaverda" vol convertir-se en la marca de qualitat del nostre poble. I això per què estem convençuts que la qualitat l'atorga un territori ben conservat, unes polítiques públiques respectuoses amb el medi ambient, una oferta hostelera integrada a la natura, un comerç i una indústria enfortides per una imatge respectuosa amb el paisatge i la cultura. Tot això pretén ser "Villalonga#Vilaverda" i el seu segell vol transmetre precisament això: un poble que valora el seu patrimoni nataural i medi ambiental i que fa bandera d'això.

El segell: imatge i símbol

Aquest segell, el disseny del qual podeu veure'l ací mateix, simbolitza un arbre envoltat per quatre fulles, cadascuna d'un color, amb les que es vol simbolitzar a les quatre estacions, als quatre moments al llarg de l'any en el que la natura que ens envolta canvia i muda la seua aparença.

Funcionament

Aquest segell vol ser un "segell participatiu", que podrà emprar-lo tot aquell que estiga complint amb alguna de les condicions determinades ací. Així, una vegada comprovat que el sol·licitant compleix amb alguna de les condicions que es requereixen per obtindre'l, el comerç, la indústria, l'hostal o restaurant, signaran un acord amb l'ajuntament per tal de rebre'l i així fer públic que s'assumeixen un o uns compromisos determinats a favor del medi ambient. A partir d'este moment, podran fer-lo servir al seu màrqueting, instal·lar-lo a les seues oficines i fer-ne ús. Això sí, se'ls demana que transcorregut un any des de la seua implantació amplien al menys en un els compromisos a assumir a fi d'incrementar progressivament els compromisos amb una major sostenibilitat.